Bulgursalat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:
(3-4 porsjoner)

♦150 gr bulgur (+ vann og salt til koking) ♦2 tynne ringer paprika av både rød, grønn og gul type. Altså: 6 ringer tilsammen ♦1 liten champignon ♦0,5 ts finhakket ingefær ♦1 toppet ts finhakket vårløk ♦1 toppet ts rødløk ♦0,5 ts finhakket hvitløk ♦2 ss olivenolje ekstra virgin ♦2 ss fetaost (kan sløyfes) ♦2-3 ss av oljen i fetaost-glasset ♦1 ts limesaft ♦0,5 ts hvitvinseddik ♦0,5 ts sukrin
Smak til med:♦salt ♦chilipulver ♦grovmalt pepper

Dette gjør du:

Kok opp bulguren som anvist på pakken.
Finhakk alle grønnsakene.
-Virkelig finhakk!

Så surrer du grønnsakene med litt olje i stekepanna.

Når alt har kokt, stekt og kjølt seg ned, blander du det. Så putter du oppi olje, fetaost, eddik og sukrin. Deretter smaker du til med krydder.

Dette er slik vi ville ha den, men kanskje foretrekker du mer eller mindre grønnsaker/olje/ krydder etc. Her kan du justere helt selv!

Vi spiste salaten ved siden av ytrefilet av svin, rapidsalat, agurk og cherrytomater.

-Namminam!