Supersunn glutenfri vegetar- pizza

pizzaaa
Dette trenger du:

Bunn: ♦1/2 brokkoli ♦1/2 blomkål ♦2 dl glutenfri havregryn ♦2 dl glutenfri melblanding ♦1 dæsj chiafrø ♦2 eggehviter
Pizzasaus: ♦Litt tomatpuré ♦Litt  sukkerfri ketchup ♦Par spiseskjeer pizzakrydder ♦Salt & pepper
Topping: Litt spinat ♦Litt champignon ♦2 pakker mozzarella

Dette gjør du:

Kok opp brokkoli og blomkål i biter til det blir mørt. Hell av vannet og miks med stavmikser, kjøkkenmaskin elns. Bland i en bolle sammen med resten av ingrediensene til bunnen. Fordel utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 grader i 20-25 minutter. Så skal du ta ut brettet, snu pizzabunnen, og steke den i 10-15 minutter på andre siden.

Mens deigen forsteker blander du sammen passe mengde pizzafyll, og steker opp soppen. Også skjærer du mozarellaen i skiver

Ta ut deigen og legg på fyllet.
Steikes så i ovnen i ca en halvtime. Virker den ikke ordentlig stekt, lar du den stå litt lenger.

-Velbekomme