Tidenes stiligste grill-forrett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:
♦1 stor chili ♦1 ts philadelphia light (laktosefri for de som trenger det) ♦1 klype revet ost ♦2 skiver spekeskinke ♦et salatblad

Det eneste du trenger å gjøre er følgende:
-Kutte av det grønne på chilien, snitte den på langs, fylle i Philadelphia og revet ost, og til slutt lukker du den igjen og surrer spekeskinka rundt. (Tips til deg som ikke liker sterk mat: chilien er mildere jo lenger vekk fra «stilken» du kommer. Kutt da vekk en stor del av den tykkeste delen av chilien!) La den ligge på grillen på ikke så altfor høy varme frem til spekeskinka har fått en gyllen farge.
NB! Dette tar ikke lang tid!

Legg oppå et salatblad, og servér ganske kjapt.

Mye mer imponerende forrett enn ei vente-pølse, eller hva? 😉


Serveringstips:
Man kan også lage en middag ut av det, slik som jeg har gjort her:
Vi la da til en hjemmelaget dressing/tzatziki (oppskrift kommer senere), cherrytomater og potetchips med redusert fettmengde.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA