Fastelavnsboller lavkarbostyle

fastel

Dette trenger du:
(8 boller)

Bollene: ♦160 gr malte mandler ♦4 ss kremfløte ♦2 egg ♦4 ss kardemomme ♦6 ss fiberhusk ♦6 ss kesam naturell ♦5 ss sukrin ♦3 ss akasiehonning ♦En stor klype salt ♦100 gr smør ♦2 ts bakepulver
Fyll: ♦2-3 dl kremfløte ♦En dæsj sukrin melis både til kremen og til å drysse over bollene til slutt ♦jordbærsyltetøy uten så mye sukker

Dette gjør du:

Bollene:
Mal opp mandlene slik at du sitter igjen med 160 gram mandelmel. Pisk egg og sukrin sammen, og etterhvert tilsetter du også kesamen. Bland alt det tørre sammen, og så blander du dette med eggeblandingen. Deretter smelter du smøret og tilsetter dette og honningen. Bland godt, før du lar deigen hvile i 10 minutter.

Trill boller på et bakepapirkledd stekebrett og stek de midt i ovnen på ca 180 grader. Her skal de stå i ca en halvtime.

Fyll:
Pisk kremfløten og tilsett BITTELITT sukrin melis. (Smak til!)

Når bollene er ganske godt avkjølte kan du legge på krem og jordbærsyltetøy!
Til slutt drysser du litt sukrin melis over.

-Velbekomme!