Sunn bringebær- iskake

iskake2


Dette trenger du:

Bunn: ♦150 gr malte mandler ♦Klype havsalt ♦2 ss vann ♦10 dadler
Mellomlaget: ♦170 gr bløtlagte cashewnøtter (ligge i vann i 2 timer først) ♦0,6 dl kokosolje uten smak ♦7 ss sitronsaft ♦0,5 dl lønnesirup
Toppen: 120 gr lønnesirup ♦1,5 ss kokosolje


Dette gjør du:
Bland sammen ingrediensene til bunnen i en mikser, og trykk deigen ut i en smurt springform.
Bland deretter sammen ingrediensene til mellomlaget i mikseren (husk at kokosoljen skal være smeltet både her og i toppingen), og smør over kakebunn. Sett dette kjølig.
Så mikser du sammen toppingen, og smører utover kaken, og setter dette i fryseren frem til servering. (min 3 timer)

Serveres ganske kjapt etter den er tatt opp av fryseren!


Senere lagde jeg en versjon hvor jeg brukte mango istedet for bringebær.
-Ble nøyaktig like digg!

 

Oppskrifta fant jeg her