Deilig kake du kan spise med litt bedre samvittighet

kakekake

Dette trenger du:

♦2,5 dl store havregryn (glutenfrie ved behov) ♦100 g mørk kokesjokolade (Laktosefri, for de som trenger det) ♦400 g jordbær ♦5 dl yoghurt, melonsmak (Laktosefri, for de som trenger det)
♦1 boks vanilje-kesam (evt mer Laktosefri yoghurt ved intoleranse) ♦1 pakke sitrongele

Dette gjør du:

Rist havregryna i stekepanne til de er blitt sprø. NB: Tørr stekepanne! Sjokoladen skal smeltes i vannbad og blandes med havregryna. Fordel blandingen utover en bakepapirkledd springform. Geleen skal lages som anvist på pakken, men med halve vannmengden, og deretter blandes med yoghurten og kesam da den har fått avkjølt seg litt. Den skal bare avkjøles, ikke stivne! La blandingen stå og tykne i 30-45 minutter, så heller du den over havregryn-bunnen i springformen. Sett den kaldt og la den stå noen timer. Rett før servering kutter du jordbær i skiver og drysser over kaka.

Serveres helst kald!

Nammenam!