Lavkarbo- moussaka

jsjdjdd

Dette trenger du:
Saus: ♦3 dl matfløte (Laktosefri, for de som trenger det) ♦3 ss gresk yoghurt (Laktosefri, for de som trenger det) ♦1 muskattnøtt ♦4 ss revet parmesan ♦2 egg ♦2 dl revet ost
Kjøttsaus: 2 løk ♦2 ss olje ♦400 gr karbonadedeig ♦2 fedd hvitløk ♦1 bunt bladpersille ♦1 dl buljongvann (Bruk glutenfri buljong hvis du trenger det) ♦1 ts frisk basilikum ♦1 ts malt kanel ♦400 g hakkede hermetiske tomater ♦1 ts salt ♦1/2 ts pepper

Dette gjør du:
Kutt auberginene i skiver, og stek de på begge sider i litt olje. Når de får en gyllen farge, skal de legges over på tørkepapir.

Hakk opp løk, hvitløk og bladpersille, og stek dette i en kjele med litt olje. Stek også opp kjøttdeigen i en kjele eller stekepanne. Så blander du det stekte, heller over buljongvannet, tomater, kanel og basilikum. La dette stå og putre i 20 minutter.

Mens kjøttsausen godgjør seg kan du sette ovnen på forvarming på 225 grader, så blander du fløte og yoghurt, og varmer det opp sammen med revet parmesan, ost og krydder. Eggene skal piskes, og helles forsiktig i sausen under omrøring.

Helt til slutt legger du kjøttdsaus og auberginer lagvis i en form, og heller over sausen. Dryss osten over, og stek formen i ovnen i ca 30 minutter.

La stå og hvile litt før servering.

-Velbekomme