energibarer -i muffinsform

Hjemmelagde energibarer er topp som påfyll før eller etter trening, eller når man trenger et mellommåltid!
MEN:
Mange av de man får kjøpt på butikken er enten proppfulle i søtstoffer eller inneholder masse unødvendige tilsetningsstoffer. I tillegg er det jo dyrt som fy! Når man lager de hjemme kan man velge ingrediensene selv, og da kan alle i familien nyte de.

-Her hjemme er det i hvertfall en 4-åring som digger disse! Og en 26-åring! Og en 30-åring xD

Men hjemmelagde energibarer blir ofte litt grisete og mye søl når man skal spise de. Mitt tips da er å lage de oppi muffinsformer!

Her kommer oppskrifta på vår favorittbar 😀

Dette trenger du:

♦40 g raw kakao (evt vanlig kakao)  ♦200 g havremel (Laget på glutenfri havregryn ved cøiaki)  ♦50 g kokosmasse ♦1 ts vaniljesukker ♦0,5 dl agavesirup (evt lønnesirup hvis man ønsker lavFODMAP) ♦1 dl flytende/ smeltet kokosolje uten smak ♦80 g spiret bokhvete ♦0,5 ts salt  ♦4 ss traktet kaffe ♦evt matolje uten smak hvis man synes deigen blir for tykk. PS: for mye væske gjør at spiret bokhvete ikke blir crunchy!

Dette gjør du:

Bland alt, og putt «deigen» oppi muffinsformer. Smaker best kalde, så la de stå i kjøleskap.

-Velbekomme♥