Grove pizzasnurrer

Dette trenger du:
(ca 40 snurrer)

Deigen:
♦6 dl lunket vann, ca 38 grader ♦1 pakke tørrgjær ♦1 ts salt ♦3 ss olje ♦25 g smeltet/flytende margarin ♦3 ss sukker ♦3 dl siktet hvetemel ♦8 dl sammalt hvetemel finmalt  ♦4 dl havremel

Fyll:
Ønsket mengde ketchup, revet ost, salatkylling/sopp/kjøttdeig eller liknende.

Dette gjør du:

Bland alt, elt det godt og sett til heving på et lunt sted i ca 45 minutter. Kjevle deigen ut til en firkant, smør på ønsket mengde ketchup og strø på et tynt lag revet ost. Her kan du også evt krydre med pizzakrydder.

Rull deigen til en lang pølse, og kutt opp ca 2 cm brede skiver. Legg disse på bakepapirkledd stekebrett. Legg bittelitt salatkylling eller kjøttdeig på toppen, og litt ekstra revet ost oppå der igjen. Stek midt i ovnen på 225 grader til osten ser smeltet+ ut 😉
La de stå å kjøle seg litt på rist, men de nytes absolutt best varme!

PS: årsaken til at jeg ikke legger kjøttet inni, men heller legger oppå, er fordi jeg synes det blir enklere å rulle og kutte skiver på denne måten.

-Velbekomme♥