Sukkerfrie kokosboller


Dette trenger du:

♦3 eggehviter ♦4 gelatinplater ♦3 ss sukrin melis (toppede)  ♦3 ss vann ♦2-2,5 dl kokosmasse ♦150 g sukkerfri sjokolade (Laktosefri, for de som trenger det). Jeg prøvde med både mørk og lys, og den mørke synes jeg ble best)

Dette gjør du:

Eggehviten skal stivpiskes, før du tilsetter sukrin melis.
Gelatinplatene skal bløtlegges i en kjele med kaldt vann, deretter skal vannet helles av, og så smeltes gelatinplatene med ca 3 ss vann. (les pakningsvedlegg!).  Når dette er gjort skal man helle gelatinen oppi med eggehviten, før det røres godt om. Denne blandingen skal oppi en brødpose du klipper tuppen av, eller liknende, før du lager små topper på en bakepapirkledd tallerken. Dette settes så kaldt i et par timer til det har stivnet, før du dupper de i smeltet sjokolade og strør kokos over.

Pent ble det ikke, men det smakte veldig godt 😉

-Velbekomme♥