Sukkerfrie fudge-konfekter!

Hva får du hvis du blander mørk sjokolade, fudge og peanøtter?
-Hvis svaret ditt er «verdens diggeste konfekt», så har du svart riktig! 😉

Dette trenger du:
(til 2 brødformer med konfekt)

3 dl kremfløte (Laktosefri, for de som trenger det) ♦150 g meierismør (Laktosefri, for de som trenger det) ♦3-4 ss sukrin gold) ♦ca 75 gram mørk sukkerfri sjokolade 70%, hakket i små biter (Laktosefri, for de som trenger det) ♦40 g rosiner (liten pakke) ♦ 2 dl salte peanøtter ♦ Et par never havregryn (glutenfrie ved cøliaki)

Dette gjør du:

Smelt smøret i en kjele, tilsett fløten og sukrin, og kok deretter opp. Senk temperaturen igjen etter oppkoket, og la dette stå og putre til blandingen er seig og tjukk. (kan fort ta oppmot 1 time)
-NB: her må du røre ved jevne mellomrom!

La fudge-røren stå og kjøle seg litt ned før du blander den sammen med nøttene, sjokoladen og rosinene i en bolle, og fordel deretter utover i to brødformer. Dryss også ønsket mengde havregryn over. Så skal dette stå kaldt i noen timer. Gjerne over natta.

Nytes best kalde.

-Velbekomme <3