Omelett med stekt kalkunspekeskinke, ruccolasalat og pestobrød

Dette kan nytes som en skikkelig digg helgefrokost, lunsj eller til og med middag. Stekt kalkunspekeskinke er et veldig mye bedre alternativ til bacon. Mindre kalorier, mindre fett og salt.
-Men allikevel minst like godt!

Dette trenger du:
(3 porsjoner)
♦8 egg  ♦8 ss melk eller vann ♦salt og pepper
♦1 pakke kalkun spekeskinke ♦3 «rista» brød (glutenfrie, for de som trenger det) ♦3-4 ts pesto (glutenfri pesto her) ♦Ønsket innhold til grønn salat, her ble det brukt ruccola, rødløk og cherrytomater

Dette gjør du:
Visp sammen egg, salt, pepper og melk eller vann. Stek omeletten til den begynner å stivne og legg så den ene delen over den andre. Så kan dette stå og godgjøre seg litt på lav temperatur.

Skinken steker du uten smør i en god teflonpanne på middels varme.

Brødet ristes i brødrister før man smører pesto på.

Utrolig godt!

-Velbekomme ♥