SPÅRTI- cookies

Dette trenger du:
(6 stk)
50 gr kokosolje 40 gr sukrin melis 2 ss agavesirup 75 gr sammalt hvetemel finmalt (evt havremel av glutenfri havregryn ved cøliaki) 0,5 ts bakepulver 1 liten ts kakao 50 gr hakkede mandler 25 gr hakkede tørkede jordbær med yoghurttrekk

Dette gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Rør melis, kokosolje og sirup godt til det er mykt og luftig. Bland alt det tørre, ha i den våte blandingen og rør til alt er godt blandet. Bland  såinn tørkede jordbær og mandler. Rull baller av deigen, cirka golfball- størrelse. Sett ballene på bakepapir, og stek midt i ovnen i 12 minutter. Med en gang du tar de ut av ovnen igjen, klemmer du de ned til flate cookies, og setter til avkjøling på en rist. Når de har blitt avkjølt, vil de bli fastere.

-Sprøe i kantene, og myke og deilige inni!
Nammis!

-Velbekomme ♥