Bakt søtpotet

Dette trenger du:
1 porsjon

♦1 søtpotet ♦folie
+ valgfritt fyll. Dette brukte vi: 
♦4 ss finhakket paprika av fargene gul, grønn og rød  ♦3 finhakkede champignonger ♦1 lite fedd hvitløk, også finhakket ♦2 ss finhakket løk ♦1 ts finhakket vårløk ♦Salt og pepper ♦1 liten neve salatkylling ♦Litt olje til steking

Dressingen laget jeg av 50/50  med lettrømme og Tine kremost med urter (romtemperert) , litt limesaft og litt sukker.

Laktosefri dresing: Laktosefri rømme, litt salt, litt sukker, litt pepper og evt litt finhakket hvitløk

Dette gjør du:

Vask søtpoteten, før du pakker den inn i folie. La den stå på en rist midt i ovnen i 1-2 timer.
(Dette kommer heeelt an på størrelsen på poteten! Klem forsiktig på den underveis for å kjenne etter om den er mør!)

Stek opp alle grønnsakene og bland med salatkyllingen.
-Tilsett gjerne litt salt og pepper under stekingen!

Når poteten er klar, kutter du den opp på midten og fyller i kylling og grønnsaker. Så heller du litt dressing over.

For de som ønsker litt mer smak, er det super-digg med litt stekt spekeskinke oppi også!

Poteten er veldig varm med en gang, så det kan lønne seg å la den hvile litt før servering. La den gjerne hvile med «fyllet» oppi, for da holder det seg varmt også!

♥Velbekomme♥