Bær-dessert

Du trenger:
(Gir ca 6 skåler)

♦300 gr mørk kokesjokolade (Laktosefri, for de som trenger det) ♦ca 3 ss smeltet kokosolje uten smak ♦6 ballonger ♦2 bakepapirkledde stekebrett ♦1 beger jordbær ♦250-300 gr bringebær
♦250-300 gr blåbær

Dette gjør du:
Smelt sjokolade i vannbad. Blås opp ballonger, og pensle inn nederste delen av de med kokosolje. Legg tre «klumper» smeltet sjokolade på hvert stekebrett. Snurr nederste del av bollongene i sjokoladen i kjelen, og sett de på «klumpene» på brettet.
Klumpene fungerer som støtte!

NB: Pass på så ikke sjokoladen er for varm, for da sprekker ballongene!

Sett så ballongene kaldt til sjokoladen har stivnet. Så stikker du hull på ballongene, og fjerner de fra skålen. Da står det igjen 6 sjokoladeskåler klare til å fylles med deilige friske bær!

♥Velbekomme♥