Ørret-cocktail

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:
4 glass
♦2,5-3 små avokadoer ♦4 ss finhakket rødløk ♦1 liten/0,5 stor moden mango ♦2 ørretfileter, (porsjonspakket frossen ørret fra coop ble brukt her) ♦litt havsalt og pepper ♦rømme (laktosefri for de som trenger det) og krydderurt til pynt om man ønsker

Dette gjør du:

Stek fisken i stekepanne med bittelitt smør. Ta den av plata når fisken fortsatt er litt rå inni, og la den «steke seg selv» noen minutter. På denne måten blir fisken saftig og ikke ihjel-stekt!
Så er det bare å kutte rødløk, mango og avokado, og legge lag for lag med fisken.
NB: la fisken kjøle seg ned til romtemperatur før du legger oppi cocktailen. 

Slik gjorde jeg det:
-Avokado
-0,5 ss rødløk
-Mango
-Fisken
-Havsalt og pepper
-Avokado
-0,5 ss rødløk
-Mango
-En dæsj rømme
-Kruspersille

Det fine med denne retten er at den ikke trenger og spises med en gang.  Får den stå typ 15-30 minutter før servering får smakene «fordelt» seg litt. Null stress der, altså!
-Perfekt når man skal ha gjester og ha litt «small talk» før man spiser!

♥Velbekomme♥